Kleurige keukenspullen


Diegenen die koken of bakken leuk vinden, vinden het meestal ook leuk om veel keukenspullen te hebben. Sommige keukenspullen wil je misschien hebben om praktische redenen, andere keukenspullen wil je gewoon hebben om hoe ze eruit zien. Voor dit artikel heb ik gezocht naar praktische keukenspullen, die er ook nog eens leuk uitzien. Hebben, hebben, hebben dus!

Hippe schort

keukenschort rood Hoewel je natuurlijk sowieso beter in je kloffie in de keuken kan gaan staan kom je daar wel eens tijd te kort voor. Met deze kleurrijke schort zie je er ook nog eens leuk uit. Ik zou hem bijna als jurk dragen.

Gezellige afwasborstel

vd afwasborstel Deze afwasborstel staat leuk in je eigen keuken, maar is ook meteen een leuk cadeau voor iemand die van hippe kookspullen houdt. Nog meer varianten heb ik bij Pylones gezien, maar die zijn wel wat duurder dan deze variant van de V&D.

Knal ketel

Theepot knalgeel Deze knalgele theepot is behalve in het geel ook verkrijgbaar in verschillende andere knalkkleuren. Je moet er wel even wat geld voor neertellen, maar dan is je keuken (en je theekrans) er wel meteen een stuk gezelliger door!

Knappe schaal

Zwisel schaal Joyce Deze schaal is ook verkrijgbaar in wit transparant, maar deze helderblauwe variant is toch wel veruit de mooiste vind ik. Behalve in een andere kleur bestaat hij ook in andere maten. Handig als fruitschaal, snackschaal, slaschaal, of verzin zelf maar…

Deel mee...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn