Pijnloos permanent ontharen?

Permanent ontharen
Hoewel we qua haargroei niet meer te vergelijken zijn met de oermens, zitten we toch nog behoorlijk onder de haren. De meeste mannen hebben hier geen moeite mee en laten alles lekker groeien, veel dames zijn minder van hun haargroei gecharmeerd. Wekelijks zo niet dagelijks moet het vrouwelijk deel van de bevolking  aan de slag om hun haren op de benen, armen, onder de oksels, op de bikinilijn, maar bij sommigen ook op de bovenlip, tussen de wenkbrauwen en in oren- en neusgaten te verwijderen. Is het niet uit eigen beweging, dan wel door onder sociale druk, want haargroei is in onze cultuur echt ‘not done’ bij vrouwen.

Hardnekkige haargroei en botte scheermesjes

Iedere vrouw kent wel het probleem tijdens het scheren van gevoelige huiddelen als oksels en de bikinilijn. Rode bultjes zijn bijna niet te vermijden, evenals stoppeltjes en kleine beschadigingen. Dit komt niet alleen doordat de huid daar extra gevoelig is, vaak wordt er ook gebruik gemaakt van botte scheermesjes of pijnlijke ontharingsmethoden als epileren of harsen. Ontharingscremes zorgen al voor wat minder rode bultjes en vlekjes, maar vaak gaan de haren lang niet allemaal weg en wat er wel weg gaat laat stoppels achter. Daarnaast ruik je al aan de creme dat het ontzettend chemische troep is, dus ook ontharingscremes zijn niet echt de oplossing. Wat dan wel? Ontdek HAIRNIL natuurlijke ontharingsolie.

Permanent ontharen met HAIRNIL

De natuurlijke enzymen Flavone Glycosides en Anthraquinones in HAIRNIL zorgen er samen voor dat de celstructuur binnenin het haarwortelzakje wordt afgebroken. Ook de buitenzijde van het haarzakje wordt aangepakt door de ingrediënten Munjistin en Purpurin.
HAIRNIL heeft het beste resultaat wanneer je het na het scheren gebruikt.  Er ontstaat dan een opening in het haarwortelzakje, waar HAIRNIL diep in kan doordringen en de aanmaak van nieuwe haartjes verstoort. De natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat de aangroei van nieuw haar wordt verminderd en na herhaaldelijk gebruik zelfs helemaal verdwijnt.
Het werkt simpel: smeer de olie na het scheren op de huid en masseer het goed in. Vervolgens iedere dag wat olie in de huid masseren. Zo kun je je pijnloos permanent ontharen.
Oermens

Deel mee...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn