Trouwartikelen die bij je passen

Romantische taart-fiets

Een vriendin van mij kwam afgelopen week met fantastisch nieuws: ze gaat trouwen! En ze heeft mij gevraagd mee te denken over de invulling van de dag. Een hele eer! Gisteren zijn we samen achter de laptop gaan zitten om alvast wat inspiratie op te doen voor de grote dag. En ongelofelijk, wat een wereld gaat er dan voor je open! Typ in je zoekmachine in dat je gaat trouwen en er verschijnen honderden sites waar je terecht kunt voor bruidskleding, trouwartikelen en ga zo maar door. Het leuke is dat je met al die mogelijkheden je trouwdag dus helemaal af kunt stemmen op wat jij wilt. Een tip voor decoratie, accessoires en originele trouwartikelen: www.trouwartikelen.nl

Om je een idee te geven, neem ik de trouwdag van mijn vriendin als voorbeeld.

09.30 uur: Kapper en visagie

Het begint natuurlijk bij de kapper. Een goede bruidskapster heeft zelf genoeg ideeën om van jouw kapsel iets moois te maken. Zelf kun je natuurlijk al nadenken over wat je graag wilt. Je voelt jezelf bijvoorbeeld echt een prinses met een heuse tiara in je haar, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor nonchalant of klassiek. Ik zou zeggen: kies in elk geval een kapsel waar je je prettig bij voelt.

13.00 uur: High-tea met de familie

Mijn vriendin zou graag in de middag heerlijk willen genieten van een high-tea met haar familie en beste vrienden. Uiteraard kun je die laten verzorgen door de betreffende locatie, maar veel leuker is het om zelf alles aan te kleden. Leg bijvoorbeeld mooie servetten neer en plaats toepasselijke peper en zout-stelletjes. Met allerlei van deze leuke, subtiele accessoires kun je jouw trouwdag heel persoonlijk maken. Het zijn immers de kleine dingen die het doen…

16.00 uur: Het Ja-woord

De ceremonie is natuurlijk hét moment waar het om draait. Wil je dit moment nog specialer maken dan het al is? Kleed de trouwlocatie dan aan met ballonnen, slingers en andere mooie trouwartikelen. Je kunt zelfs voor een heel thema gaan, zodat alle aankleding perfect op elkaar is afgestemd. Persoonlijk vind ik een love birds-thema wel erg leuk. Heel romantisch toch?

Avond: Feest!

Uiteraard wordt de trouwdag van mijn vriendin afgesloten met een knalfeest. De feestlocatie is vaak bereid om de zaal leuk aan te kleden met bloemen en slingers. Wil je er echt een feestzaal van maken? Trek de aankleding van je trouwdag dan tot in de avond door en laat je gasten versteld staan van de details waar je aan gedacht hebt. Neem eens een kijkje online en laat je inspireren door de trouwartikelen die er te krijgen zijn. Met een beetje creativiteit wordt jouw dag écht onvergetelijk!