Kom maar op met die storm(paraplu)!

stormparaplu
Met dit weer kun je het beste altijd een paraplu bij je hebben. Ben je net even de hond uitlaten, komt de regen ineens met bakken uit de hemel vallen. Vijf minuten later is het weer volledig droog.. Ik vond het onzin om  meer dan €50,- uit te geven aan een stormparaplu en dus heb ik er tot nu toe nog geen gekocht. Daar heb ik inmiddels wel spijt van, want ik heb dit jaar al heel wat paraplu’s versleten. Het lijkt wel alsof  ‘normale’ paraplu’s ineens niet meer tegen het Nederlandse weer bestemd zijn. Vroeger hielden mijn paraplu’s het prima uit met een windvlaagje, maar nu klappen ze bij de eerst windvlaag al uit elkaar. Toch maar een stormparaplu aanschaffen dus..

SENZ Stormparaplu

Ik ben niet de enige die tot het besef is gekomen dat het genoeg is geweest met die flut parapluutjes, want overal om me heen zie ik  de stormparaplu. Vooral de stormparaplu van SENZ zie je de laatste tijd erg veel. Niet gek, want hij is heel praktisch en als je de totaalprijs van al je kapotte paraplu’s bij elkaar optelt is deze stormparaplu nog niet eens zo duur ook.
De SENZ stormparaplu bestaat in de normale en de mini-variant. De Senz stormparaplu kan door het design tegen windkracht 10. Deze stormparaplu heeft zelfs prijzen gewonnen, zoals de German Design Award 2010 en iF Design Gold Award 2009. Hieronder links de normale stormparaplu en rechts de mini stormparaplu.
senz stormparaplu roodsenz mini stormparaplu geel

 

 

 

 

 

BLUNT Stormparaplu

De stormparaplu van Blunt is bestand tegen windsnelheden tot 120 km/h. Het voordeel van de BLUNT stormparaplu ten opzichte van de SENZ stormparaplu is dat hij geen scherpe uiteinden heeft. Ook ben je wat origineler met deze stormparaplu en hoewel smaken verschillen denk ik dat veel mensen het met me eens zijn dat de BLUNT stormparaplu er wel heel cool uitziet.

blunt stormparaplu

Deel mee...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn