Woonidee: een Wijnrek


Als je een manier zoekt om je woonkamer sprekender, sfeervoller, strakker, moderner, of juist wat klassieker te maken zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een mooi schilderij aanschaffen, een stel planten plaatsen, je rommel de deur uit doen, nieuw meubilair uitkiezen, een nieuw kleurtje op de muur planten, of dat allemaal tegelijk. Waar je waarschijnlijk niet aan denkt is dat je met een simpel accessoire als een mooi wijnrek je kamer al een boost kan geven. In dit artikel drie wijnrekken waar je blij van wordt.

Het eerste wijnrek is het Eva Solo stapelbare wijnrek. Dit design wijnrek bestaat uit 7 delen en 24 verbindingen die je in je eigen gewenste vorm kan plaatsen. Ik heb online 1 review over dit wijnrek kunnen vinden en de algemene strekking ervan was positief. Een nadeel zou zijn dat het wijnrek wel wat lastig in elkaar te zetten is door de stugheid van het materiaal. Dit wijnrek is trouwens bedoeld voor 6 flessen, maar je kunt meerdere sets combineren voor meer mogelijkheden (en meer flessen uiteraard). Het wijnrek is gemaakt van staal en kunstof.

eva solo wijnrekeva solo wijnrek

 

 

Het tweede wijnrek dat mij erg aanspreekt is het Cactus wijnrek J-me. In dit wijnrek passen 9 flessen wijn. Ook al heb je geen wijn in huis, dit cactus wijnrek ziet er ook zonder wijn erin al heel cool uit. De hoogte is 43 cm, de breedte 10 cm en de lengte 40 cm. Het materiaal van dit wijnrek is ‘gepoedercoat’ staal.

cactus wijnrek

Tenslotte het wijnrek Flow Black + Blum. Dit hangend wijnrek is geïnspireerd op de vloeiende beweging bij het inschenken van de wijn. De flessen lijken in de lucht te zweven in dit wijnrek. Er passen 8 flessen in. Het wijnrek is gemaakt van roestvrij staal en is 55 cm hoog, 4,5 cm breed en 8 cm diep.

flow hangend wijnrekflow hangend wijnrek

 

 

 

Deel mee...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn