Life and You. Een lifestyle blog door Loes.

Laatste berichten in: Huis & Tuin

Dat een hottub het toppunt van genieten is, dat weten we eigenlijk allemaal wel. Je komt erin tot rust, je ontspant je spieren door de weldadigheid en neemt echt even tijd voor jezelf. Mocht je dat nog niet reden genoeg vinden voor de aanschaf van een eigen hottub, dan weten we er nog wel drie.

Hout in de tuin is altijd goed. De tuin heeft van zichzelf vaak al een natuurlijke uitstraling, hout versterkt dat. Het is niet voor niets dat wij in de tuin vaak een houten schutting hebben, houten tuinmeubelen en een houten tuinhuisje. Wil je dat nog meer accentueren? Denk dan eens aan hardhouten vlonderplanken. Deze passen prachtig in de tuin en geven ons zeker vijf tot tien jaar tuinplezier.

Hout is een materiaal dat vele toepassingsmogelijkheden kent. Maar voor het ook maar voor iets toegepast kan worden, moet het droog genoeg zijn. Hoe droog, dat is afhankelijk van waar het hout voor gebruikt wordt. Voor het drogen van hout zijn er speciale droogkamers. Wij leggen uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Een combisauna is een combinatie van een infraroodsauna en een traditionele Finse korte golf sauna. Voor mensen met gewrichtspijn is een infraroodsauna heel weldadig, terwijl mensen die last hebben van stress misschien wel meer baat hebben bij de ontspannende werking van de korte golf sauna. Voordeel van een combi is dat de sauna geschikt is voor meerdere medische condities en daarom ook nog eens weldadig is voor meerdere personen. Er zijn diverse medische condities waarbij een combisauna verlichting kan bieden, we noemen er drie.

Scroll To Top